30x de beste kappers in Utrecht | Glamourista - kapsels (2024)

Kappers in Utrecht Ben jij op zoek naar een goede kapper in Utrecht of de beste kapper? Lees dan zeker en vast verder! In dit artikel hebben wij namelijk de 30 beste kappers in Utrecht op een rijtje gezet!

Inhoud:

De beste kappers in Utrecht

    1. Kapper Salon B

Kapper Salon B in Utrecht is een erg uniek en goed kapperssalon. De haarstylisten van Salon B hebben een passie voor haar en dragen klantvriendlijkheid, samen met liefde en respect voor hun vak hoog in het vaandel. Bij elke Salon B-vestiging hebben ze een team van gemotiveerde en getalenteerde haarstylisten, die jou graag met een glimlach ontvangen. Hun bekende haarmotto, is namelijk; B Beautiful, B Sexy en B Individual.

    1. Kapper Rob Peetoom

Zin in een nieuwe look? Boek een make-over door het sterrenteam van Rob Peetoom. Bij Rob Peetoom kan je kiezen voor nieuw kapsel, kleuring, make-up en kan je eveneens terecht voor schoonheidsbehandelingen met verzorging voor mannen. Iedere kapper in de salon van Rob Peetoom is opgeleid op het hoogste niveau. Het is altijd de missie van Rob Peetoom geweest om de meest exclusieve en creatieve kapper ter wereld te zijn. Rob Peetom richt zich op het geven van een nieuwe look die past bij jouw levensstijl, persoonlijkheid en ambities.

    1. Kapper Beichies

Gestart in 2016 door twee nichtjes, wordt Beiches nu gerund door een groep meiden die ervoor zorgen dat dit een plek is waar een enorme diversiteit aan klanten zich prettig en gelukkig voelen.

Ze begrijpen heel goed dat haar deel uitmaakt van je persoonlijkheid. Ze werken met een statement: ‘Je lijkt op je haar.’

Naast het knippen van haar zijn zij ook de echte kleurexperts. Ze zorgen ervoor dat ze jouw haar niet beschadigen tijdens het kleuren, want kleur blijft namelijk het best zitten op haar dat niet beschadigd is.

    1. Kapper Sim Son

Gemak staat bij Kapper Sim Son centraal. Bij hen is de kapper de baas en bepaalt de kapper uiteindelijk zelf de koers die met je haar wordt gevolgd. Hierbij staat uiteraard de klant voorop. Kappers bij Sim Son maken voor jouw haar een plan dat past bij jouw persoonlijkheid.

Ze kijken bijvoorbeeld naar je schoenen, make-up, kleding en hoe het haar eruitziet bij aankomst. Over het algemeen zeggen klanten veel over zichzelf, dus daar werken ze bij kapper Sim Son mee, en dan krijg je tijdloze en stijlvolle kapsels gericht op de klant.

    1. Venise

Venise is een professionele kapsalon voor dames, kinderen en heren, gevestigd aan de Voorstraat 33, Utrecht. Zij begrijpen dat jouw haar een deel van jouw identiteit is en gebruiken producten van goede kwaliteit en combineren dit met hun deskundig advies om keer op keer de nieuwste en beste kapsels te knippen. Zij helpen je met het uitkiezen en knippen van een mooi kapsel, haarkleuring en het epileren en waxen van wenkbrauw. Salon Venise biedt studenten een aantrekkelijke studentenkorting en hanteert altijd scherpe tarieven.

    1. Sipan Style

Sipan Style is opgericht door beroemde haarstylist en kapper, Hassan. Bij Sipan Style krijg je allerlei haarbehandelingen: knippen, stylen, kleuren en unieke behandelingen die ontworpen zijn om het beste uit jouw haar te halen. Als je op zoek bent naar een nieuw en fris kapsel, ga dan naar Sipan Style. Sipan Style verkoopt zijn eigen producten die ontwikkeld zijn door hemzelf: bekende kapper en haarstylist, Hassan Ibach. De haarcollectie van Sipan Style is divers en indrukwekkend, met alle producten die je nodig hebt voor je dagelijkse haarverzorging.

Foto : engin akyurt / Unsplash

    1. Aldeech Barbershop

Bij kapperszaak Aldeech gelegen aan de Vleutenseweg, Utrecht, word je altijd hartelijk ontvangen. Je kunt er terecht voor contouren, je baard trimmen en knippen, maar ook voor kleine harsbehandelingen ben je welkom.

Het team is professioneel en vriendelijk. Omdat jouw wensen voorop staan, krijgt u altijd een trim- en knipsessie waar je tevreden over bent. Of je nu een undercut of een low fade wilt: het Aldeech barbershop team kan het allemaal!

    1. Kinki Kappers

Bij Kinki Kappers draait alles om opvallen en een het kweken van een buitengewone stijl door met trends te spelen. Kinki kappers zijn zeker geen standaard kappers, dus als je zin hebt in een heel andere look of een leuke kleur, moet je Kinki Kappers zeker eens een bezoekje brengen. Kinki Kappers vind je op twee locaties in Utrecht, namelijk aan de Oudegracht en in de Nachtegaalstraat, naast Kafé België. Kijk ook op hun website voor leuke ideeën.

    1. Cut & Go

Cut & Go is een kapper die een hart heeft voor hun klanten. Ze zijn een no-nonsense kapper waar je voor een betaalbare prijs je haar kan laten kleuren of knippen door kappers en stylisten met een passie voor hun werk.

Een Cut & Go-stylist heeft professionele certificaten en is op weg om een goed diploma te behalen. De stylisten van Cut & Go voeren behandelingen uit waarvoor ze een professionele certificering hebben. De stylisten volgen ook opleidingen en cursussen bij productbedrijven of scholen on zo hun kennis uit te breiden.

    1. Haarfijn Kappers

Haarfijn kappers heten u welkom in één van hun haar- en schoonheidssalons. Uiteraard staat er een lekker kopje thee of koffie voor je klaar, want ze willen dat jij je bij hen thuis voelt.

Ook kun je bij Haarfijn Kappers terecht voor allerhande behandelingen zoals permanente make-up, grote lengtes hair extensions, wimperextensions, litteken correcties, definitief ontharen MEDCOS IPL (nooit meer scheren of waxen), diverse gezichtsbehandelingen zoals huidverjonging, microdermabrasie, acne behandeling, couperose, etc.

    1. Hairfix

Op zoek naar een toffe en trendy haarstijl? Kijk dan zeker eens naar Hairfix. Naast een professionele kleurbehandeling en een leuke snit kun je bij hen ook terecht voor specifieke vragen over je hoofdhuid en haar. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van alle haarproblemen.

Hairfix knipt haar op onze twee locaties in Utrecht: Burgemeester Reigerstraat en Het Goylaan.

Stylisten bij Hairfix vertrouwen op ervaring en kwaliteitsproducten die ze gebruiken om je haar nog mooier en gezonder te maken.

    1. Maestro

Maestro kapsalon in Utrecht is een uniek salon met een huiselijk gevoel. Het team is ervaren en ze zorgen voor een stijlvol kapsel en zorgen ervoor dat jij met een grote glimlach buiten loopt. Je kan genieten van de haarbehandeling terwijl jij je favoriete drankje drinkt en lekker ontspant.

Voor beschadigd en droog, biedt de Maestro-salon meerdere haarherstellende behandelingen met collageen of keratine. Vraag gerust naar hacks, trucs en tips; Het team van Maestro beantwoordt graag al uw vragen.

    1. Laurent Salon & Spa

Laurent Salon & Spa is een kapsalon en schoonheidssalon in Utrecht. Een perfect en vertrouwd adres voor al uw schoonheidsbehoeften, haar, lichaam en huid. Ze vertrouwen op een uitgebreide kennis, persoonlijke service en natuurlijke producten. Kortom: zij hebben bieden alles voor een moment van ontspanning, rust en welzijn. Kom gerust eens langs en laat je verrassen.

De spa en het salon bieden een breed scala aan schoonheids- en haarbehandelingen.

    1. Kapsalon Sunny

Kapsalon Sunny is gelegen in de drukke Voorstraat, in het centrum van Utrecht. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom voor het kleuren of knippen van haar. Droom weg terwijl je een fijne hoofdmassage krijgt tijdens het wassen van je haar.

Tijdens de haarbehandeling werken ze alleen met professionele merken zoals Goldwell en Paul Mitchell.

    1. Nova Hair & Beauty

Nova Hair & Beauty salon bevindt zich aan de Predikherenstraat, net in het centrum van Utrecht. Voor het stylen, knippen en diverse kleurbehandelingen, zoals highlights of balayage, bent u bij Nova Hair and Beauty aan het juiste adres. Ook plaatsen ze wimperextensions voor je.

De eigenaar van Nova heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van hairstyling. Dus maak je geen zorgen; voor haarbehandeling bent u in veilige handen. De Indonesische roots van Nova komen duidelijk tot uiting in de salon. De sfeer in de Nova-salon is gezellig, warm en ontspannen.

    1. Salon Maher Utrecht

Maher Utrecht vind je aan de Burgemeester Reigerstraat. Ben jij op zoek naar het knippen en stylen van je haar? Dan raden wij Kapsalon Maher Utrecht aan. Ze bieden ook verschillende andere diensten, zoals permanente make-up, kleurbehandelingen, ontharing, wimperbehandelingen en wenkbrauwbehandelingen. Maher heeft een grote verscheidenheid aan schoonheids- en haarproducten en werkt alleen met professionele topmerken.

    1. Descansa haarmode

Descansa haarmode bevindt zich in de Biltstraat, Utrecht. De kappers van Descansa zijn echte artiesten in het knippen van haar, en door verschillende haarkniptechnieken krijg je mooi en stijl vallend haar.

Descansa-stylisten zijn getraind met hennakleuring en natuurlijke kleuren waarbij ze onbeperkte mengformules bereiken, met allerlei subtiele resultaten, zelfs op blond of grijs haar.

    1. Freshcut030

Freshcut030 is gevestigd aan de Van Bijnkershoeklaan in Utrecht. Het is een kapperszaak met een persoonlijke en professionele uitstraling. Bezoek Freshcut030 voor het trimmen van je baard, het knippen van je haar en ook voor een ontspannende gezichtsbehandeling.

De eigenaar Rachid en zijn bekwame team zijn attent, dus elke behandeling wordt professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Ze luisteren naar al je wensen en het team denkt na over wat je wil en wat het beste bij jou en je gezicht past. Breid indien nodig je behandeling uit met het harsen van je neus en wangen of een haarmasker. Ook kinderen zijn hier welkom voor een knipbeurt.

    1. Parbella

Indien persoonlijke aandacht essentieel is voor jou bij het bezoek aan de kapper, dan is Parbella zeker wat voor jou. Bij Parbella, gelegen aan de Lessepsstraat, Utrecht, zijn kappers elke dag weer gepassioneerd en enthousiast om jouw haar te snijden.

Ze houden van niets anders dan je een kapsel te geven waar je van droomt en aandachtig te luisteren naar al je wensen. Daarnaast kunnen ze jou ook helpen met haarverwijdering, make-up en het behandelen van jouw wenkbrauwen. Het doel is dat elke klant het salon verlaat met een grote en ontspannen glimlach.

    1. Dunya Women hair and beauty salon

Dunya Women Hair & Beauty Salon is te vinden in de Kanaalstraat. Esra en Semra zijn twee ervaren schoonheidsspecialisten en kappers die luisteren naar jouw wensen.

Het stopt hier echter niet enkel met een knipbeurt of perfect geplaatste highlights; ze helpen je ook bij het epileren van je wenkbrauwen, harsen en make-up. Bij Dunya salon word je met open armen ontvangen en het is goed om te weten dat er voldoende parkeerruimte is.

    1. Cremode

Cremode is gestart in 2009 en is gevestigd in Winkelcentrum De Klop, Overvecht. Bij dit salon dankt de kapper het succes aan persoonlijke aandacht voor de klant, en natuurlijk ook aan de vakkennis.

Je wordt hier altijd verwelkomd met een prettig gesprek en een goede sfeer vergezeld van een kopje koffie. Mensen werken hier met creativiteit, kwaliteit en veel enthousiasme voor de behandeling die jij wilt in een ontspannen sfeer! Bij Cremode zijn ze gespecialiseerd in het knippen van haar voor zowel mannen als vrouwen. Zelfs de kinderen zijn hier ook welkom voor een knipbeurt!

    1. Syriana beauty center

Aan de Andersdreef, Utrecht, vind je een gezellige salon Syriana Beautycenter. We raden je aan om hier te komen voor styling, kleuren en knippen en ook voor verschillende gezichtsbehandelingen.

In dit gezellige salon zijn vrouwen, mannen en kinderen welkom voor verschillende behandelingen. De eigenaar Ahmad en zijn collega’s Rania en Anas nemen voldoende tijd voor de behandelingen zodat je hier even kunt relaxen. Voor vrouwen met een hoofddoek hebben ze hier eveneens een aparte knipruimte.

    1. Natalja haarmode

Natalja is een gepassioneerde en professionele haarstylist. Samen met een team van bekwame medewerkers is ze een echte artiest in het knippen en stylen van haar.

Natalja en haar team zijn gespecialiseerd in het kleuren van je haar met natuurlijke kleur. Bij Natalja Haarmode is jouw haar in goede handen!

    1. Haarsalon Donny

Haarsalon Donny, gevestigd in de Biltstraat, beschikt over een deskundig team van kleurspecialisten en topstylisten. Ze beheersen de nieuwste kleur- en kniptechnieken en zijn op de hoogte van opkomende en bestaande trends.

Wanneer je vraagt naar persoonlijk advies kijken zij welke stijl het beste bij jou past. Ze luisteren aandachtig naar jouw vragen en wensen en bieden je een geschikt kapsel dat gemakkelijk te dragen en te stylen is. Ze werken met producten van Keune.

    1. Just Ladies Coiffure

Just Ladies Coiffeuse gelooft dat mensen een salon bezoeken om zich zowel vanbinnen als vanbuiten beter te voelen. Of je nu gewoon je haar wilt bijwerken of een uitgebreide make-over wilt, de stylisten van Just Ladies Coiffure beschikken over de nieuwste vaardigheden en technieken die passen bij jouw stijl.

    1. Liana’s hair and beauty

Liana’s haar- en schoonheidssalon is te vinden aan de Biltstraat, Utrecht. Voor het stylen en knippen van je haar, make-up, gezichtsbehandelingen, ontharing en diverse wenkbrauw- en wimperbehandelingen moet je hier zeker een bezoekje brengen.

De eigenaar Shohreh van Liana’s salon, heeft 12+ jaar ervaring, dus we kunnen met trots zeggen dat je hier in goede handen bent. De persoonlijke en professionele aanpak is het belangrijkste motto van deze salon. Jouw wensen hebben altijd voorrang en Shohreh geeft jou eerlijke begeleiding bij alle behandelingen.

    1. Trend Beauty and Hair salon

Bij Trends gevestigd in Utrecht Zuidwest worden zowel vrouwen als kinderen welkom geheten en getrakteerd op een uitstekende kappersbehandeling. De luxe en chique uitstraling van de salon zorgt ervoor dat je direct ontspannen bent als je binnenloopt.

Ga voor een nieuwe kleur of trendy kapsel terwijl je geniet van een boeiend gesprek met de eigenaar.

    1. Beauty and Hairstyling YORD

Beauty en Hairstyling YORD is al jaren een begrip in Utrecht. Dit salon is gespecialiseerd in haarbehandelingen. Jouw kapsel zal worden afgestemd op de haarstructuur en vorm van jouw gezicht om je een kapsel te geven dat bij jou past. Ook Maik, de eigenaar, weet perfect hoe krullend haar behandeld moet worden. Ook biedt dit salon diverse schoonheidsbehandelingen aan, je wordt dus van top tot teen behandeld bij YORD.

    1. Beauty salon Samira

De schoonheidssalon Amira is er voor alle mooie dames hier. Dit salon is gevestigd in Tuinwijk; je kunt hier terecht voor kappers- en schoonheidsbehandelingen. Denk ook eens na over harsen of epileren van je wenkbrauwen, een gezichtsbehandeling of mooie make-up.

Zodra je het salon betreedt, wordt je ontvangen door een enthousiast en professioneel team.

    1. Anna Hair & Beauty

Maak je klaar voor een nieuw kapsel bij kapsalon Anna Hair and Beauty aan de Kanaalstraat, Utrecht. Anna, de eigenaresse, helpt je graag met goed advies over haarkleuring of knipbehandelingen.

Lees ook: kapsels voor dun haar

Lees ook: de beste kappers in Rotterdam

Lees ook: haarkleuren 2021

Lees ook: kapsels 2021

Lees ook: korte kapsels 2021

30x de beste kappers in Utrecht | Glamourista - kapsels (1)

Katrijn Glamourista

Stylist & copywriter

Fulltime journalist, stylist, copywriter, blogger en digital marketeer. Sinds 2009 blog ik op Glamourista.

Gek op mode, make-up, trends ontdekken én katten. Ik heb gewerkt voor verschillende grote modemerken en -winkels (de Bijenkorf, Esprit, G-Star,...) en magazines zoals Flair, Libelle, VTWonen, Feeling,...

30x de beste kappers in Utrecht | Glamourista - kapsels (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6559

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.